TCO e.o.

 

 

21 juni wedstrijd training

 
   
  Verslag: Cees Kruijer
Foto's: Cees Kruijer/Tom Schaap
 
 
 

Voor het eerst kon er weer eens tussen de lintjes door gereden worden, weliswaar geen wedstrijd, maar wel een training die hier erg op leek.

Nadat het beruchte virus ons behoorlijk in de wielen had gereden, was sinds begin maart met het trainen een beetje aanmodderen.
De laatste wedstrijd tussen de lintjes, was nog gereden in Nunspeet begin maart, waarna het vereeningsleven overal op slot ging.

Een paar weken terug was er nog een kleine groep naar Texel afgereisd als eerste aanzet om weer een beetje te gaan brommeren.

 Voor deze zondag was met in achtneming van alle gezondheidsrisico's op het terrein van de familie Zwaan een training bedacht.
Als eerste moest er uitgebreid worden bijgepraat over de toestand in de wereld.
We waren hier nog lang niet klaar mee, maar moesten van de kersverse voorzitter Victor naar achter om een 3 tal uitdagingen te bedenken.

Het viel in het begin lang niet mee om de hindernis te slechten voor de ouderen onder ons. De stramheid had behoorlijk toegeslagen. De jongeren daar tegen leken daar weinig last van te hebben gehad en stuiterden overal tegen op en zagen geen gevaar.
 

 

 

 

 

Het team Pronk had de afgelopen maanden slecht onderhoud gepleegd aan de brommers en moesten eerst met wat gereedschap aan de slag ,voordat de machines gereed klaar waren voor de strijd.

 

 

 


 

Onder werkelijk ideale weersomstandigheden konden we onze skills bijslijpen, een goede temperatuur, een paar wolkjes en een heerlijk zonnetje.

 

 

Doordat er op verschillend niveaus was uit gezet, kon een ieder een route rijden met obstakels, die voor die persoon de juiste uitdaging boden om te oefenen.

 

 

 

 

 


Na de pauze bleven er een verdacht aantal personen lang na teuten op het terras van Pieter en Yvonne, het vermoeden hierachter was dat het beste voor de pauze al gegeven was.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

De opkomst was met 16 personen alleszins redelijk te noemen.
Rond half twee waren de meeste personen en brommers leeg gereden.
De volgend dag herinnerde en licht stijfheid in de spieren me eraan dat ik dingen had gedaan die ik al een tijdje niet meer geoefend had.

Het was weer bar gezellig!!

 
 
 
 
laatst bijgewerkt door: C.M. Kruijer 01-03-2020