TCO e.o.

 

 

 

12 Mei NKJ Breda

 
   
  Verslag: Rob Knol
Foto's: Aangeleverde door Rob fotograaf ???
 
 
 

Zondag 12 mei was er weer een NKJ in Breda.
Ze hadden voor deze wedstrijd weer wat verbouwd en de non-stops gebouwd.
Het is dan wel een klein terreintje, maar de non-stops waren daarentegen wel erg lang, gelukkig geld er geen tijdslimiet, want die had ik zelf dan wel heel wat keren overtreden.

 

 

 

 

 

 

Dit keer waren er maar drie tco’ers in de strijd: Marco en Kick Veerman in de blauwe klasse en ik (Rob) in de rode klasse. Zelf heb ik weinig meegekregen van hoe het met Kick en Marco ging, maar volgens mij was het erg lastig uitgezet, er waren veel opstappen in de non-stops en als je daar nog veel moeite mee heb kan je daar natuurlijk veel punten op behalen. Marco was in de open klasse 2e geworden en Kick jammer genoeg maar 7e in de juniorenklasse.

 

 

 

 

In de rode klasse was er heel zwaar uitgezet met in veel non-stops, ook van die sprongen die je op het achterwiel moet doorspringen, maar het was wel allemaal te doen en erg leuk en uitdagend. Doordat het alleen de jeugd klasses waren gelden en geen tijdregel dus waren de non-stops ook nog eens erg lang.

 

 

 

 

 

Jammer genoeg liep mijn motor niet erg lekker dus moest er nog gesleuteld worden tijdens de strijd, of ten minste de wedstrijd, want Stan Reid rijdt nu wel erg goed en ik ben dus niet een hele grote concurrent voor hem. Jasper te Mebel heeft last van zijn rug, dus kan niet altijd het beste presteren.

Zo ben ik dus alweer 2e geworden Stan 1e met maar liefst nul strafpunten op zijn thuisterrein en Jasper 3e.

 

Het was wel weer een mooie dag met top non-stops, op naar de volgende!

 

 

                                                                                  

                                                   (ik had helaas geen foto’s van Marco en Kick kunnen vinden)

 
 
 
 
laatst bijgewerkt door: C.M. Kruijer 06-01-2020