TCO e.o.

 

 

 

24 Maart ONK NKJ Apeldoorn

 
   
  Verslag: Rob Knol
Foto's: Piet Knol, Rob Knol en Brian Vendelo
 
 
 

Op 24 maart was er in Apeldoorn  voor de NKJ en de eerste twee ONK klasses weer een mooie wedstrijd uitgezet.
Doordat de hogere klasses van de ONK niet mee konden doen, was het aantal TCO-ers wel wat minder maar, we hadden als nog drie deelnemers van TCO in de strijd waaronder Piet, Kick en ik zelf (Rob).

 

 

 

 

 

 

Piet en Kick reden in de blauwe klasse en voor de wat oudere man met heul veul ervaring was dat niet al te moeilijk.
Maar voor de jong Kick was het wel een pittige wedstrijd en had daarmee ook best wat strafpunten te pakken maar: van fouten leer je het best.
Met Piet ging alles wat minder moeizaam en is daarmee op een derde plek in de open klasse terecht gekomen met maar 13 puntjes.
Kick was met 96 strafpuntjes nogmaals op een 5e plek gekomen, (hij was de vorige keer in Baarlo ook op een 5e plek beland).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik was zelf in de eerste ronde niet echt goed bezig, (3 vijven en heel wat voetjes) maar gelukkig had Jasper te Mebel (mijn concurrent) dat ook maar dan 4 punten minder.
Doordat er een shovel geleend kon worden waren er een paar grote blokken in het terrein geplaatst, en de rode rijders moesten vanaf de zijkant op een zo'n blok zien te komen met ook nog eens een erg krappe bocht ervoor.
Maar de lastigste non-stop was de derde dat was namelijk een erg lange non-stop en met op het laatste een heuveltje vol met stenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar in de tweede ronde kwamen we erachter hoe je die moest berijden en toen ik dat wist was hij heel wat beter te doen.
Door mijn 3 laatste rondes ben ik met 35 punten totaal op een 2e plek beland achter Stan Reid.

 

Het was weer een machtig mooie wedstrijd met mooie non-stops, heel veel zon en geen nattigheid.

 

 

 
 
 
 
laatst bijgewerkt door: C.M. Kruijer 06-01-2020