TCO d.h.

 

 

 

18 april NK jeugd Apeldoorn

 
   
  Verslag: Victor de Rooij
Foto's: John Lenders Fotografie
 
 
 

Nadat we waren vertrokken in de vroege morgen richting trialclub Apeldoorn waarbij buur Piet met ruime voorsprong op ons was vertrokken, totdat we elkaar weer tegenkwamen voor de laatste afslag richting trialclub Apeldoorn en doordat Piet net te laat op de rem trapt wisten wij toch als eerste aan te komen wat mijn winst bleek te worden helaas.

Er waren 7 non-stops uitgezet die voor alle klassen wel goed berijdbaar was en waar het er om ging hoe ver je je stuur kon draaien.

 

Non-stop 1 was een non-stop met veel losliggende stukken puin en asfalt waar doormiddel van een mooi spoortje en de juiste hoeveelheid gas goed doorheen gestuurd kon worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Non-stop 2 bij deze non-stop was de rij zo lang dat je hier eigenlijk voor alle 7 non-stops voor een non-stop moest wachten. Dit was overigens een wat lastigere non-stop wat net een doolhof leek en waar je goed moest kijken hoe je moest rijden voor een zoon makkelijk mogelijke route waarbij Daan en ik pas de laatste ronde er achter kwamen dat er doormiddel van een heel andere route het eigenlijk veel beter begaanbaar was.

 

 

 

 

 

 

 

Non-stop 3 was een leuke goed te doen non-stop met een aantal krappe bochten plus mooie opstappen en wat door de meeste rijders met een mooie 0 werd beloont

Non-stop 4 was veruit de langste non-stop waarbij drie controleurs geen overbodige luxe was dit was een combinatie tussen prachtig glooiend berglandschap met hier een daar een gestrooid stukje beton.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Non-stop 5 was wederom een stuur non-stop waarbij menig mensen zich toch aardig mee uit de voeten wisten te houden door ze mooi op de steppen te houden.           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Non- stop6 was de banden non-stop kenmerkend aan het einde waar ze een mooie stapel banden hadden aangebracht en waar als je niet oppaste bijna de controleur voor ze sokken reed.

Non-stop 7 was de buizen non-stop waar weinig ruimte werd overgelaten aan eigen creativiteit en waar ik op een aantal keer tocht de knipjes aan de rechterkant moest laten knippen. 

 

 

 

 

 

 

 

Al met al werd dit een geslaagde dag met mooi weer en vele prijzen naar Noord-Holland.

 

Van uw razende reporter Victor.

 

 
 
 
 
laatst bijgewerkt door: C.M. Kruijer 11-10-2018