TCO d.h.

 

 

 

23 maart training op de Muntjeberg

 
   
  Verslag: René Opstals
Foto's: René Opstals
 
 


Het was weer een gezellige trial dag op Muntjesberg. Ondanks de jeugd trial te Apeldoorn waren er toch nog een groep van 15 rijders. De Sherco 4-T Boys waren natuurlijk ook weer van de partij. Hun warming-up begint letterlijk voordat ze beginnen met rijden!! Deze warming-up bestaat uit het "proberen" te starten van hun 320cc zware brommer. Of ze hebben te veel compressie, of te slappe beenspieren.......... haha.
 

 

 

 

 


Cees daarin tegen begint dan ook met een hele vreemde warming-up, hij parkeert zijn Beta dan ook gelijk met de wielen in de lucht om zo zijn wiellagers te inspecteren. Man van de techniek denk-:) Hopelijk draaien je eigen wiellagers in je onderrug morgen of overmorgen weer wat soepeler dan vanmiddag. Volgens mij moest Puck er stiekem een beetje om lachen. Iedereen was mooi bezig om hun grenzen te verleggen en dat is dan ook wel te zien aan de foto's.

 

Mooie strakke actie's maar ook mooie spectaculaire stunts met wat blauwe plekken en ingedeukte echo's volgens mij...... Dat is Trial.

 

 

 Vallen en opstaan, daar leer je van. Tenminste dat kreeg ik vroeger altijd te horen.
Dat eerste moeten jullie dan maar wat minder doen. Dat kan ik jullie wel meegeven.
Sven was erg goed op dreef met zijn "nieuwe" Sherco kanon en sprong dan ook overal op waar ik naartoe wees-:( bijna overal dan en op het eind moest hij van zichzelf (gelukkig) nog even de hoogste berg beklimmen ..... met als toetje een mooie duik rechtsaf de diepte in! Schade: dikke bult op zijn scheen en op zijn hand maar dat heelt snel en kost niks.
Oh ja, één pleister uit de EHBO doos TCO.
Petje af voor wat je doet in zo'n korte tijd en dat geldt voor meerdere toppers waarvan ik de namen nog niet zo goed weet.
 

 

 

 

 

Rosanne durfde op het eind toch een aantal grote buizen te trotseren die ze nooit geprobeerd had.
Dit dan wel na het opjutten van een aantal stoere trial mannen aan de zijlijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Marcel moest Monster helaas eerder aan de kant zetten omdat er hoogstwaarschijnlijk een breuk in zijn "kabel" zat.

 

 

 

 

 

 

Dorus kwam ook nog even kijken naar de kunstenaars op 2 wielen.
Natuurlijk is hij even behulpzaam als altijd en dat kwam goed van pas op de hoogste berg van Noord-Holland. Sport groet,
René"

Click here to view training TCO

(René shared these files using Dropbox. Enjoy!)

 

 

 
 
 
 
laatst bijgewerkt door: C.M. Kruijer 11-10-2018