TCO d.h.

 

 

 

15 april NKJ Rotterdam

 
   
  Verslag: Marco Veerman
Foto's: Usela Schaap
 
 

Daan Van Daele wint jeugd onk Rotterdam

 

Wij gingen om kwart voor 8 naar Rotterdam toe. Na eerst opa Bert te hebben opgehaald in Purmerend kwamen wij daar gelijk met Johan Schaap om half 10 aan. Nadat wij weer met verbazing hebben gekeken hoeveel man en 1 vrouw er in zijn bus kunnen, hebben wij de brommers gekeurd en wat getraind. Ze hadden voor de kleine wielen een groene route uitgezet.

 

 

 

Niek reed wit en Kick en Tieme reden nu groen. Daan, Bart en Jarno reden blauw en Dirk Warmerdam reed rood. Groen was goed te doen voor de mannetjes en Stan Reit (zoon van de Marco) wist deze te winnen.

 

 

 

 

 

 

 

Jarno boekt ook vooruitgang in zijn kunnen, want hij verloor nu maar van een meisje. Het was mooi weer maar ook stervens koud. Maar wat een wind, ze zeggen dat het in Den Helder waait maar in Rotterdam kunnen ze er ook wat van. Na de wedstrijd hadden de mannen nog niet genoeg gereden, want zo ging afdeling Noord Holland met mekaar nog trainen met aanvulling van de heren Heijmans en de familie Reit onder leiding van opa Bert, Johan en ik. Ze reden over boomstammen heen alsof ze nog nooit anders gedaan hadden. Er was ook een boomstam waar Daan zei, dat kan ik niet, Opa Bert zei, "kan niet"die legt op het kerkhof dus gaan met dat ding en meneer reed zonder voeten over de grote boom heen met gelijk maar een berg met 2 boomstammen erin gegraven (wat dat kan ik niet). Jesse deed ook mee in de open klasse ook dat ging goed.

 

 

Uitslag: groen 1ste Stan Reit , 2de Tieme, 6de Kick

Wit  3de Niek Schaap

Blauw 1ste  Daan, 4de bart en 6de Jarno

Rood  7de Dirk Warmerdam

 

 

 

 
 
 
 
laatst bijgewerkt door: C.M. Kruijer 11-10-2018