TCO d.h.

 

 

 

19 feb 2012 Vorst op de vlucht

 
   
  Verslag: Gert-Jan Borst
Foto's: Gert-Jan Borst
 
 

Hier een klein berichtje van de “Diehards” van afgelopen zondag.

Ik was er pas om half 11 en verwachtte dus een Muntjeberg vol met triallisten aan te treffen, maar niets bleek minder waar. Er waren slecht 4 mede strijders op de kale bult. De heren van Daele en de heren Veld. Volgens mijn zoon was het daardoor erg saai, maar toch ook wel lekker rustig. Na een tijdje trappen wilde die k***e BETA van junior natuurlijk weer niet starten, gelukkig had Marco nog een extra bougietje voor me en sprong de vonk toch weer over. Marco nog bedankt en volgende keer krijg je een nieuwe van me ( Johan wil je die even meenemen! ).
Frank kwam nog even een blik ( zout ) werpen na een nachtje de rijkswegen (on-)veilig te hebben gemaakt. Her en der kwamen we nog een verdwaalde ijs schots tegen en het was ook wel een beetje glad, ik denk dat Frank nog een beetje zat te slapen achter zijn zout strooier. Of hij kon niet alle hoeken en gaten bereiken, misschien een paar knappe bandjes halen bij mijn vriend ( de grootste trialdealer ).
Al met al hebben we toch weer even lekker gereden en gegleden, en zijn klaar voor de eerste wedstrijden die komen gaan!

Met vriendelijke groet, 

Gertjan Borst

 

Een aantal dissidenten (watjes) was deze zondag voor de vorst gevlucht naar IJmuiden. Met zijn zevenen hebben ze daar stiekem lekker in het zachte zand gespeeld. Tijdens de lunch pauze hebben ze in de bus van Peter Glas kunnen schuilen voor de hagelbui die net op dat moment overtrok. Zij hebben zich lekker kunnen uitleven en de benzinetank er compleet leeggereden. Zelf waren ze al met een kwartier leeg, maar op karakter gingen ze door tot het einde.

 
 
 
 
laatst bijgewerkt door: C.M. Kruijer 11-10-2018