TCO d.h.

 

 

  13 maart 2011 Zelhem ONK  
     
 

 

 

Verslaggever: Marco Veerman
Foto's             : ????

Na om 7 uur Willem te hebben opgehaald, togen wij met veel zin en moed naar Zelhem voor de eerste ONK van 2011.
Daar aangekomen was het al een drukte van belang. Peter en Kees arriveerden kort na ons en effies later Frans en Robert ook. Na gekeurd en ingeschreven te hebben kwam er een praatje over de plannen van de Zamc. In 2012 willen zij een EK organiseren. Maar willen jullie daar meer over weten hou dan de website van de Zamc in de gaten (er is ook een site hierover maar die weet ik niet meer ec2012@ of zoiets).
Er waren 2 blauwe rijders van de TCO (Robert en ik). De nonstops waren voor de top van blauw te makkelijk maar voor de rest van de blauwe  groep mooi en goed te doen en hier en daar moeilijk. Ik werd 5de omdat ik een 5 reed anders had ik 3de geweest.
Ik reed de eerste ronde 10 punten de tweede 2 punten en de derde ronde maar 1 punt dus totaal 13 punten. De winnaar had maar 3 punten. De witte klasse was voor Willem met op de derde plaats Frans en op de 4de plaats Marco Loof. Marco Reit werd 2de want er was een Belg die reed Met zijn motor alsof het een trialfiets was zo mooi en makkelijk.
O JA Peter deed ook niet mee want zoonlief Kees wou geen concurrentie van zijn vader en had stiekem de triallaarzen van zijn vader niet in de auto gezet, zodat Peter op zijn sloffen en lopend de wedstrijd moest volgen. 

Uitslag: blauw:
 5de marco  
 12de Robert  

Uitslag Wit:
1ste Willem
3de Frans
4de Marco loof
9de Kees
11de Gertjan Borst

Groet Marco Veerman

 

 

 
     
laatst bijgewerkt door: C.M. Kruijer 11-10-2018